Anamika – 20 jaar India belevenissen
‘Mijn bijdrage aan een betere wereld is een druppel op de gloeiende plaat. Tot het moment dat ik weet over wie het gaat.’
 
Alweer ruim 20 jaar geleden trok ik, op 24-jarige leeftijd, de wijde wereld in. Op naar India, naar een leven waarin het beschikken over eerste levensbehoeften zoals eten, drinken en onderdak niet vanzelfsprekend zou zijn. Wat zou dit met mij doen? Wie zou ik allemaal ontmoeten? Waar zou ik terechtkomen?
Wat ik toen nog niet wist, was dat dit nog maar het begin was van vele India-reizen, terug naar de kinderen die mij tijdens die eerste reis zo wisten te raken.
 
Twintig jaar lang schreef ik tijdens mijn reizen in India de mooie, moeilijke, indrukwekkende, grappige en verdrietige gebeurtenissen van me af en het werd hoog tijd om ze eens te bundelen.
En dus verschijnt binnenkort: ‘ANAMIKA 20 jaar India belevenissen’, door mij op papier gezet op de momenten dat ik recht in mijn hart geraakt werd.
 
Ben je geïnteresseerd en wil je er alvast één reserveren (á €22,50, excl. verzendkosten), dan hoor ik het graag via avandenbroek@kindia.nl!
 
Annemieke
Oprichter en voorzitter Stichting Kindia