Kids in opleiding

Via de 1-op-1 sponsoring volgen op dit moment de volgende kinderen een opleiding.

  • Anandan

Anandan heeft een spierziekte en zal niet oud worden. Hij vind het leuk om Carambole te spelen en te schaken. Hij is graag bij zijn vrienden op het project.

Omhem nog enige levensvreugde te geven mag hij ook een cursus gaan volgen. Hij wil zo graag, net als al zijn vriendjes, leren!

Lees meer: Anandan >>>

  • Aravinthan

In 2007 kwam de familie van Aravinthan in contact met JET. Het was voor de familie erg fijn dat Aravinthan op JET terecht kon, eindelijk kreeg hij de juiste verzorging. Aravinthan was 10 jaar toen hij in 2007 op JET kwam wonen. Hij kon instromen in de 6e standard. Aravinthan houdt erg van tekenen en van computeren.

In april 2013 heeft Aravinthan de 10e standard voltooid. In april 2015 heeft Aravinthan extern de 12e standard voltooid (middelbaar onderwijs). Zijn studiepunten waren voldoende om te gaan studeren.

Lees meer: Aravinthan >>>

  • Arun

Tijdens de zoektocht naar hulpbehoevende gehandicapte kinderen kwam Raja in Aruns dorp. Daar trof hij Arun, die de zorg droeg voor zijn zusjes, broertjes en de geiten. Hij ging niet naar school. Na enig aandringen van Raja, kreeg Arun toestemming van zijn ouders om op JET te komen wonen en scholing te gaan volgen. Hij is in de 8e standard ingestroomd.

In april 2013 heeft Arun op JET intern de 10e standard voltooid. In april 2015 heeft Arun extern de 12e standard voltooid (middelbaar onderwijs).
Zijn studiepunten waren voldoende om te gaan studeren.

Lees meer: Arun >>>

  • Deenraj

Deenraj is in 2003 op 7-jarige leeftijd in de 1e standard begonnen. Hij heeft het erg naar zijn zin op JET. Met alle activiteiten is hij altijd van de partij, vooral cricket speelt hij erg graag.
Deenraj is al vanaf zijn geboorte gehandicapt. Hij heeft door de ziekte Polio vergroeiingen aan zijn benen en kan hierdoor niet lopen.

In april 2013 heeft Deenraj op JET intern de 10e standard voltooid. In april 2015 heeft Deenraj extern de 12e standard voltooid (middelbaar onderwijs).
Zijn studiepunten waren voldoende om te gaan studeren.

Lees meer: Deenraj >>>

  • Madesh

De vader van Madesh kwam te weten over het project JET. Hij bracht Madesh en zijn zusje Priya er in 2009 naar toe.
Madesh vindt het leuk om cricket en Kho-Kho te spelen.

In april 2014 heeft Madesh intern de 10e standard voltooid. Zijn studiepunten waren voldoende om extern aan de 11e standard te mogen beginnen.

Lees meer: Madesh >>>

  • Nissanth

Sinds 2010 verblijft Nissanth op JET. Hij vindt het leuk om cricket en kabaddi (team-tik-spel) te spelen.

In april 2014 heeft Nissanth intern de 10e standard voltooid. Zijn studiepunten waren voldoende om extern aan de 11e standard te mogen beginnen.

Lees meer: Nissanth >>>

  • Ragunath

De moeder van Ragunath kwam te weten over het project JET en bracht hem er heen. Ragunath voelde zich een last voor zijn moeder, maar nu hij op JET woont geniet hij van het leven daar en is hij erg graag creatief bezig. Hij vindt het ook leuk om cricket en kabaddi (team-tik-spel) te spelen.

In april 2014 heeft Ragunath intern de 10e standard voltooid. Studeren is voor hem een te hoge opgave. Omdat Ragunath erg creatief is zal hij een technische / creatieve praktijkopleiding gaan volgen.

Lees meer: Ragunath >>>

  • Saratha

Saratha begon op JET in de 7e standard. Ze leest graag boeken en vindt het leuk om te tafeltennissen.

In april 2010 heeft Saratha de 10e standard voltooid. In april 2012 heeft Saratha de 12e standard voltooid. In april 2015 is ze afgestuurd voor de studie B.A en voldoet ze aan de eisen om verder te gaan studeren.

Lees meer: Saratha >>>